Sponsors

HEEMwonenDankzij woningstichting HEEMwonen heeft stichting Samen Delen een mooi pand
in de Graafstraat 31, Landgraaf -  Nieuwenhagen.

Onze stichting mag dit pand gratis gebruiken, wij zijn hier dus heel blij mee!

Veel mensen brengen er op dinsdagmiddag of zaterdag spullen.

Obvion HypothekenGraag vertellen we je waarom ook jij tevreden zult zijn met een Obvion hypotheek. Een Obvion hypotheek is er namelijk voor elk moment in je leven, wat er ook verandert. Zodat je nu die woning verantwoord kunt kopen zonder er straks wakker van te liggen.

Een hypotheek van Obvion vraag je aan via een deskundige tussenpersoon, zodat je een goed advies krijgt. Een tussenpersoon die het –net als Obvion- belangrijk vindt een verantwoorde hypotheek te verstrekken. Je krijgt een helder advies, helemaal op jou afgestemd.

Op deze pagina zou als eerste een grote advertentie moeten staan van ECA Web Design. Bert Aarts heeft voor ons deze nieuwe website helemaal gratis gemaakt. Daarbij heeft hij ook mij met engelengeduld en meer dan dat, te woord gestaan, ochtend, middag of avond maakte niet uit, ik kon altijd bellen. Nog steeds heb ik zijn hulp hard nodig.

Bert bedankt!
Anny